Sortim a les 8 h. cap a la comarca del Lluçanès, després d'un bon esmorzar anem a fer una visita-degustació a la fàbrica de Ratafia Bosh.
Parem en una pastisseria-forn on ens conviden a vi dolç i pastes i sortim cap a l'ermita declarada bé cultural d'interes nacional de Santa Maria de Lluça, on un bon historiador de la comarca ens dóna una explicació de la seva història.
I cap a dinar a Cal Quico, carxofes o cargols i bacallà al forn, molt bon dinar, una mica de ball i cap a Sant Andreu.
Parem en una pastisseria-forn on ens conviden a vi dolç i pastes i sortim cap a l'ermita declarada bé cultural d'interes nacional de Santa Maria de Lluça, on un bon historiador de la comarca ens dóna una explicació de la seva història.
I cap a dinar a Cal Quico, carxofes o cargols i bacallà al forn, molt bon dinar, una mica de ball i cap a Sant Andreu.
···> Feu clic per: veure fotos Moia